russitemail
lv | ru
Ienākt / Reģistrēties
Mans profils
Pirkumu grozs
0 0.00

Eksperts skaidro kāpēc

Eksperts skaidro kāpēc viena paša šampūna izmantošana nespēj nodrošināt matiem visu nepieciešamās rūpes un, kāpēc pēc šampūna lietošanas ir būtiski izmantot kondicionieri matiem.

Šampūns tiek izmantots tikai, lai matus un galvas ādu attīrītu no liekā sebuma, matu veidošanas produktu nogulsnēm, atmirušajām ādas zvīņām un netīrumiem no matiem un galvas ādas. Matu kutikulas zvīņas, līdzīgi kā dakstiņa jumts piesedz mata stiebru, veidojot gludu matu, šampūna iedarbības rezultātā, matu kutikula atveras un mati kļūst daudz jutīgāki pret apkārtējās vides kaitīgajiem faktoriem (saule, aukstums, UV stari, augstas temperatūras veidošanas instrumentu kaitīgā ietekme). Tieši tāpēc, pēc matu mazgāšanas ar šampūnu, obligāts priekšnoteikums ir izmantot matu kondicionieri -  kondicionieris nogludina matu kutikulu, matu kutikulas atkal tiek noslēgtas jeb aizvērtas, novēršot iespējamo apkārtējās vides kaitīgo faktoru ietekmi uz matu stāvokli – mati ir gatavi veidošanai. Labi kondicionēti mati ir paklausīgi un ļauj saglabāt matu mitrumu, kas nodrošina to spīdumu.

Kondicionieris aizsargā matus no bojājumiem, aizver un nogludina matu kutikulas zvīņas, katrā mata stiebrā saglabājot matiem nepieciešamo mitruma līmeni un padarot matus gludus un mirdzošus. Pēc kondicioniera izmantošanas mati ir paklausīgāki, mazāk elektrizējas un vieglāk ķemmējas. Kondicioniera iegāde nav sarežģīts un ietilpīgs process, izvēlies no plašā piedāvājuma klāsta un pasūti kondicionieri tiešsaistē jau šodien un saņem preci pakomātā vai ar piegādi uz mājām. 

Kondicionieris, tāpat kā matu maska, kopā ar pareizi izvēlētu, atbilstošu šampūnu darbojas daudz efektīvāk, tāpēc nav ieteicams iegādāties šos līdzekļus atsevišķi vienu no otra, bet gan kā komplektu no viena zīmola sērijas – jo šampūni, kondicionieri un matu maskas būtiski atšķiras pēc to sastāva, pēc atbilstības konkrētam matu tipam un problēmas, kas tiem būtu jārisina.