russitemail
lv | ru
Ienākt / Reģistrēties
Mans profils
Pirkumu grozs
0 0.00

Idejas frizūrām vidēji gariem matiem mājas apstākļos

Idejas frizūrām vidēji gariem matiem mājas apstākļos.

 

Kā skaisti ieveidot vidēja garuma matus mājās: ieveidošana katrai dienai un īpašiem gadījumiem.

Vidēja garuma mati ir ne tikai labākais variants jebkura stila veidošanai, bet ir arī šīs sezonas aktuālais matu garums. Mēs dalāmies idejās, kā ideāli ieveidot matus mājas apstākļos ar minimālu instrumentu komplektu.

Instrumenti

Mums ir nepieciešams matu fēns, līdzeklis matu apjomam, ķemme, pareiza diametra matu suka, matu taisnotājs, lokšķēres vai parastie matu ruļļi.

Frizūras vidēja garuma matiem ar apjomu

Iespējams, viens no ātrākajiem un vienkāršākajiem veidiem, kā ieveidot vidēja garuma matus ir uzklāt apjoma veidojošu līdzekli uz tīriem, mitriem matiem. Šķipsnas sadala daļās un pakāpeniski izžāvē. Virzāmies no apakšējām šķipsnām uz augšējām, neaizmirstiet par saknēm. Paceliet matus un ritiniet tos sejas virzienā.

Padoms: beigās virziet fēna strūklu augšā gar matu līniju, tā mati būs gludāki un spīdīgāki. Ja gribat dabiskāku, vieglāku efektu, kā fotogrāfijā, nolieciet galvu un leju un pēc tam strauji paceļot to un sapuriniet matus uz augšu.

Jūras cirtas

Jūras jeb pludmales cirtas var viegli ieveidot mājās, un vidēji gariem matiem ir pat vairāki veidi kā to izdarīt:

  1. Bizītes

Labi nosusiniet izmazgātus matus ar dvieli. Uz mitrām lokām uzklājiet sev ierasto veidošanas līdzekli. Izķemmējiet matus un sadaliet tos divās daļās. Sapin matus divās stingrās bizēs un ļauj izžūt 4-8 stundas, visērtāk un efektīvāk pīt bizes pirms gulētiešanas un atpīt no rīta.

Padoms: lai iegūtu viļņu efektu visā matu garumā, vislabāk ir pīt franču vai boksera bizes. Lai iegūtu vislabākās pludmales cirtas, pēc tam, kad izpiniet bizes, matus ieteicams nostiprināt ar jūras sāls aerosolu.

  1. Copes

Šī matu veidošana ir piemērota vidējiem, ne ļoti bieziem matiem. Izmazgāt matus un nosusināt tos ar dvieli. Ieklājiet matos parasto veidošanas līdzekli un izķemmēt. Savāciet matus copē, galvas aizmugurē, izmantojot matu gumiju. Ja matu ir daudz veidojiet vairākas identiskas copes. (skat. attēlu zemāk)

Ļaujiet matiem izžūt 4-6 stundas vai visu nakti. Uzmanīgi attaisiet copi ar rokām un piešķiriet matiem vēlamo tekstūru ar jūras sāls aeroslu.

Padoms: varat izmantot fēnu, lai paātrinātu matu žūšanas procesu.

  1. Matu virtene un taisnotājs

Šī metode ir ideāli piemērota pat visplānākajiem matiem. Uzklājiet veidošanas līdzekli uz sausiem, tīriem matiem. Izķemmējiet matus un sadaliet tos daļās. Ar matadatu palīdzību nofiksējiet to daļu, kuru neveidojiet, pārējos matus sadaliet vairākās identiskās plānās šķipsnās. Katru šķipsnu savērpj matu virtenē un ar matu taisnotāju pāriet tai pāri, visā matu garumā. To pašu dara arī ar otru matu pusi.

Iztaisnojiet matu virtenes ar rokām, nofiksējiet ar jūras sāls aerosolu, ja nepieciešams papildus nofiksē ar laku.

Vakara frizūra ar bizēm vidēja garuma matiem

Pītas frizūras šogad joprojām ir modē, tāpēc mēs atlasījām vienkāršākās un orģinālākās idejas vakara frizūrai ar bizēm vidēja garuma matiem. Lielākajai daļai no tām nepieciešama tikai ķemme, matadatas un fiksators.


 

  1. Zivju astes vainags

 

  1. Romatiskās lokas


 

  1.  Zirgaste ar bizēm