russitemail
lv | ru
Ienākt / Reģistrēties
Mans profils
Pirkumu grozs
0 0.00

Kā noņemt maisiņus zem acīm: 3 efektīvi veidi

Kā noņemt maisiņus zem acīm: 3 efektīvi veidi

 

Kā noņemt maisiņus zem acīm ir jautājums, kas nebeidz interesēt miljoniem sieviešu.

Maisiņi zem acīm un papildu pietūkums rodas jebkāda iemesla dēļ: agrs celšanās, ballīte, sauss gaiss. Un jo vecāki mēs kļūstam, jo ​​vairāk iemeslu ir. Jūs varat atbrīvoties no pietūkuma pat mājās.

Maisiņi zem acīm: iemesli

Lai problēmas atrastu risinājumu, jums ir jāsaprot tās izraisītāji. Papildus tam, ka zona ap acīm ir visjutīgākā un prasa papildu aprūpi, ir vēl vairāki iemesli.

  • Āda ap acīm ir ļoti plāna. Tas ir 6 reizes plānāks nekā āda citās sejas daļās. Tāpēc šeit rodas sausums un mīmikas grumbas.

  • Zemādas taukaudi ir vaļīgi. Sakarā ar to tas uzkrāj mitrumu. Tas ir viens no pietūkuma cēloņiem.

  • Alerģija. Pie alerģiskas reakcijas noved nekvalitatīva kosmētika, piesārņota vide, kontaktlēcas un sabalansēta uztura trūkuma.

  • Slimības. Daudzas slimības izjauc sāļu līdzsvaru asinīs un limfā. Sakarā ar to seja, kā arī citas ķermeņa daļas uzbriest.

  • Acu muskuļu spazmas. Tā ir acu muskuļu kontrakcija ar sliktu redzi. Šajā gadījumā labāk konsultēties ar ārstu.

  • Limfas stagnācija. Ja muskuļi ap acīm ir pastāvīgā sasprindzinājuma stāvoklī, limfas aizplūšana kļūst apgrūtināta. Lai atrisinātu problēmu, ieteicams konsultēties ar ārstu.

  • Irdeni taukaudi. Tas ir visizplatītākais maisiņu cēlonis zem acīm. Risinājums ir vienkāršs – uztura korekcija: mazāk sāls, dzer pietiekami daudz ūdens visas dienas garumā, izvairies no alkohola.

Ja nieru un sirds slimības, muskuļu spazmu un limfas stagnāciju nevar izārstēt mājas apstākļos un jādodas pie ārsta, tad ar citām problēmām var tikt galā saviem spēkiem.

Kā noņemt maisiņus zem acīm?

Ja pietūkums nav veselības problēmu sekas, bet gan tikai īslaicīga parādība, no tā ir viegli atbrīvoties. Mēs esam apkopojuši efektīvus veidus, kā mājas apstākļos likvidēt maisiņus zem acīm.

Aukstums

Aukstums - drošs veids, kā novērst pietūkumu. Tāpēc acu patčus ieteicams uzglabāt ledusskapī.

Aukstums sašaurina asinsvadus un tādējādi samazina pietūkumu. Un, ja pie rokas nav patču vai masku, palīdzēs kontrastduša vai mazgāšanās ar vēsu ūdeni.

Sports

Sporta aktivitātes stimulē limfas plūsmu. Tādējādi pietūkums samazinās. Jebkura aktivitāte un fiziski vingrinājumi kopā ar pareizu elpošanu uzlabo vielmaiņas procesus organismā un novērš pietūkumu.

Masāža

Limfodrenāžas masāža - vienkāršas kustības, kuras izveidot par ikdienas ieradumu. Masāža samazina pietūkumu zem acīm un novērš to turpmāko izskatu.

Kosmētika

Krēms acīm

Acu krēms ir būtisks cīņā pret tūsku. Krēma lietošana šodien likvidēs maisiņus zem acīm un novērsīs tos rīt, taču tikai ar regulāru lietošanu.

Izvēloties krēmu, pievērsiet uzmanību aktīvajām sastāvdaļām. Ar maisiņiem zem acīm var tikt galā tikai kofeīns, kas stiprina asinsvadus, hialuronskābe, K un C vitamīni, kas atsvaidzina un mitrina ādu.

Patči acīm

Acu patči - ekspress risinājums tūskas likvidēšanai reāllaikā. Patčiem ir neliels atvēsinošs efekts, kas noņem maisiņus zem acīm.

Piemēram, hidrogēla patči zem acīm ir viegli lietojami un var noņemt tūsku 20-30 minūšu laikā.

Tagad jūs zināt, kā noņemt maisiņus zem acīm. Un kā par viņiem aizmirst, kā par briesmīgu sapni? Atkārtojiet šīs vienkāršās darbības katru dienu:

  • Pirms gulētiešanas nomazgājiet kosmētiku.

  • Veiciet acu vingrinājumus.

  • Dzeriet daudz tīra negāzēta ūdens.

  • Nelietojiet sāļus, ceptus un pikantus ēdienus.

  • Mazāk nikotīna, kas traucē mikrocirkulāciju.

  • Ievērojiet miega grafiku. Vidēji pilna nakts atpūta ilgst 8 stundas.