russitemail
lv | ru
Ienākt / Reģistrēties
Mans profils
Pirkumu grozs
0 0.00

Kare griezumi

Kare griezumi

6 Vienkāršas kare idejas

Asimetriskais kare – drosmīgu meiteņu izvēle, kuras ir gatavas veltīt laiku kopšanai un veidošanai. Par šāda veida kopšana un aprūpi ir šajā materiālā.

Ar ko īpašs asimetriskais kare?

Asimetriskā kare pamatā ir divas klasikas – oarastais kare un boba kare. Abi matu griezumi atšķiras pēc šķipsnu garuma. Klasiskajā kare šķipsnu garuma atšķirība nav manāma, bet boba kare atšķirība sasniedz no 2 – 10 cm.

Ne katram meistaram ir pietiekami daudz pieredzes, lai izveidotu skaistu asimetrisku kare. Tikai profesionālis radīs gludas pārejas, ņemot vērā šķipsnu struktūru, kas izskatīsies glīti. Ja kontūras ir pārāk slīpas tās vizuāli maina seju un tas ne vienmēr ir veiksmīgi.

Asimetriskais kare ir paredzēts taisniem, gludiem matiem, jo tad matu griezums pieguļ perfekti. Turklāt matu garumu var veikt dažāda garuma matiem. Arī matu biezumam nav lielas nozīmes.

Asimetriska kare idejas

Ir daudz asimetriska karē veidu, katrs veids ir piemērots noteikta veida matiem un sejas formai.

Klasiskais kare

Sāksim ar klasiku. Šādu kare veido uz īsiem vai vidēja garuma matiem. Dažāda garuma šķipsnas uzsver sejas ovālu, tāpēc tas ir piemērots jebkurai sejas formai. Atšķirība šķipsnu garumā var sasniegt līdz 10 cm un pat vairāk.

Klasiskais asimetriskais bobs prasa lielu uzmanību: rūpīgu ikdienas sakārtojumu, regulāru garuma korekciju. Bez kopšanas mati izskatīsies nevīžīgi un neakurāti.

Šādu kare ieveido dažādi. Parasti īsās šķipsnas novieto aiz auss, bet garās savijās ap seju.

Graduētais kare

Graduētais kare tiek apvienots ar iegareno. Šāds kare ir piemērots apaļai, kvadrātveida un taisnstūra sejas formai, tas novērš trūkumus. Dažreiz kare tiek papildināts ar iegarenu poniju.

Graduētajam kare nav nepieciešams sarežģīts sakārtojums, pat bez tā kare izskatās skaisti un nevērīgi.

Asimetriskais kare uz kājas

Kare uz kājas atver kaklu, zodu un pakasi. Pirms veicat šo matu griezumu pārliecinieties vai esat gatavs parādīt šīs ķermeņa daļas.

Šāda veida kare rada ekstravagantu izskatu, ko var papildināt ar ķīļveida poniju.

Asimetriskais kare uz kājas izvēlas trīsstūrveida vai ovālas sejas īpašnieces. Matu griezumu var veiksmīgi apvienot ar krāsas izcelšanu vai gaišināšanu.

Kare ar poniju

Poniju šajā matu griezumā var veikt dažādos veidos: virs uzacīm, iegarenais ponijs uz sānu un ļoti īss taisns ponijs. Ponija izvēlei nevajadzētu pieiet vieglprātīgi, jāņem vērā sava sejas forma.

Slīps ponijs ir piemērots tiem, kuri iepriekš nav griezuši poniju. Šī ir vienkāršota frizūras versija, kuru viegli ieveidot.

Kare ar leņķi

Asimetriskais kare ar leņķi – kare uz kājas ar ievērojamu pagarinājumu. Frizūra sākas ar ievērojamu pagarinājumu. Frizūra sākas ar iegarenu poniju, kas pāriet uz matu vidus daļu.

Matu garuma atšķirībai abās pusēs jābūt kontrastējošai. Pakauša daļa ir īsa vai noskūta pavisam, pateicoties šai tehnikai tiek iegūta spilgtāka pāreja.

Pārējie mati var palikt taisni vai tikt novietoti kaskādē. Dažreiz karē ar leņķi griež ar “poitinga” metodi, lai galiņi kļūtu robaini.

Kare ar leņķi ir piemērots taisnām vai cirtainām šķipsnām. Patiesībā šis ir universāls matu griezums, kura veidošanai var izmantot visu savu iztēli.

Kare ar noskūtiem deniņiem

Kare ar noskūtiem deniņiem ir ideāls griezums plāniem matiem. Fakts tāds, ka asimetrija un vienmērīgs griezums rada apjomu un biezu matu efektu.

Kā bez grūtībām ieveidot asimetrisku kare?

Ir vairāki veidi kā ieveidot kare. Katrs no tiem maina ārējo tēlu.

Orģinālā veidošana

Pakausī esošās šķipsnas žāvējot tiek savītas uz iekšu, līdzīgi kā tradicionālajā veidošanā. Šajā gadījumā šķipsnu apakšējā daļa ir ieveidota uz augšu. Izveidojas apjomīgs matu sakārtojums. Matus labāk ieveidot ar veidošanas masku.

Tradicionālā ieveidošana

Mati tiek ieliekti no vainaga zonas līdz pakauša daļai. Katru šķipsnu žāvē atsevišķi, paceļot tos ar matu suku. Matus ieveido uz iekšu. Šis veidošanas stils ir piemērots jebkura garuma asimetriskajam kare.