russitemail
lv | ru
Ienākt / Reģistrēties
Mans profils
Pirkumu grozs
0 0.00

Matu maskas dažādiem matu tipiem

Kādu matu masku izvēlēties?

Lai arī mūsdienās ir populāri mājās pagatavot matu maskas saviem spēkiem, tomēr laika ekonomijas un pēc efekta pēc ir vērts apsvērt domu iegādāties kādu no zemāk minētajām CHI matu maskām, kas satur antioksidantus, nesatur parabēnus un glutēnu. Šīs matu maskas palīdzēs atjaunot sausus, bojātus, nedzīvus matus, mitrinās matus un liks matiem mirdzēt.

Apskatām piecas CHI matu maskas, izvēlies savu un pasūti matu maskas tiešsaistē jau šodien un saņem preci pakomātā vai ar piegādi uz mājām.

CHI Luxury  Black Seed Oil Revitalizing - atjaunojoša matu maska ar melno ķimeņu eļļu

Piemērota: visiem matu tipiem

Aktīvie CHI Luxury  Black Seed Oil Revitalizing maskas komponenti dziļi iekļūst matos un atjauno sausus, bojātus un nedzīvus matus, atgriežot tiem spīdumu, nogludinot tos un piešķirot tiem elastību. Melno ķimeņu eļļa intensīvi atjauno matus, stiprina tos un aizsargā tos no turpmākiem bojājumiem, vispārīgi uzlabojot matu izskatu. Antikoksidanti palīdz aizsargāt matus no apkārtējās vides kaitīgajiem faktoriem. Nesatur parabēnus un glutēnu.

Lietošana: pēc matu mazgāšanas ar šampūnu, nosusiniet matus un vienmērīgi uzklājiet matu masku no matu vidus līdz to galiem. Noturiet matos 5-10 min., noskalojiet ar vēsu ūdeni.

 

CHI Deep Brilliance Protein Masque - proteīnu matu maska

Piemērota: bojātiem, sausiem un krāsotiem matiem

Matu maska ir veidota uz zīda proteīnu, oliveļļas un monoi eļļas bāzes, kas nodrošina sausu, novārdzinātu, nespodru un lūstošu matu atjaunošanu, piešķirot tiem spīdumu. Matu maskai piemīt jaudīgs matus atjaunojošs un mitrinošs efekts.

CHI Deep Brilliance, pateicoties olīveļļas un monoi ziedu eļļas kombinācijai, nodrošina bagātīgu matu mitrināšanu, kas palīdz stiprināt, atjaunot un novērst turpmākos matu bojājumus. Matu maska palīdz atjaunot ķīmiski bojātu matu tekstūru, vienlaikus ārstējot matus, padarot tos paklausīgākus un elastīgākus.

Lietošana: uzreiz pēc matu mazgāšanas, ieklāt nelielu daudzumu matu maskas mitros matos. Masējošām kustībām vienmērīgi ieklāt to visā matu garumā. Atkarībā matu stāvokļa,  noturēt matu masku matos 3-10 min. Rūpīgi izskalot.

 

CHI Argan Oil Rejuvenating Masque - atjaunojoša matu maska

Piemērota: visiem matu tipiem

Argan Oil Rejuvenating Masque ar argana un moringa eļļu un zīda piešķir matiem veselīgu izskatu, nogludina matus un atjauno mirdzumu. Nodrošina bojātu matu barošanu. Dziļi baro un piepilda matus ar tiem nepieciešamajiem vitamīniem un antioksidantiem, kas matos papildina mitrumu, atjauno mirdzumu, nogludina matus, padarot to kopējo izskatu - lielisku.

Lietošana: Pēc šampūna izmantošanas, uzklājiet masku biezā kārtā. Vieglām masējošām kustībām izlīdziniet visā matu garumā un noturiet matu masku 5 min. Pievienojiet nelielu ūdens daudzumu, lai atšķaidītu masku, tad izmazgājiet galvu.

 

CHI Olive Organics Treatment Masque - mitrinoša matu maska ar organisko olīveļļu 

Piemērota: visiem matu tipiem

Atjauno sausu, bojātu, novājinātu un krāsotu matu stāvokli, nodrošinot tiem optimālu mitruma līmeni. Olīveļļa, kombinācijā ar citiem sertificētiem bioloģiskajiem komponentiem, palīdz novērst sašķeltu matu galu veidošanas, vienlaikus stiprinot un mitrinot matus.

Piemērota ikdienas lietošanai, sausu un bojātu matu atjaunošanai. Nav nepieciešams izmantot kondicionieri. Nesatur sulfātus un parabēnus.

Lietošana: pēc matu mazgāšanas ar šampūnu, dvielī nosusinātos matos ieklāt matu masku visā matu garumā, ar izturēšanas laiku no 1 - 3 min. Intensīvai ārstēšanai un kopšanai paildzināt izturēšanas laiku no 15 -20 minūtēm. Izskalot.

 

Royal Treatment Intense Moisture Masqueintensīvi mitrinoša matu maska

Piemērota: sausiem matiem

Intensīvi mitrinoša maska - intensīva kopšana sausiem, bojātiem un krāsotiem matiem, kura sastāvā ir izsmalcināts balto trifeļu un pērļu ekstrakts, kas atjauno mitrumu matos un stiprina sausus, bojātus un krāsotus matus.

Dziļās kondicionēšanas formula padara matus mīkstus un viegli veidojamus, kā arī nodrošina tiem neticamu spīdumu.

Lietošana: Pēc matu izmazgāšanas ar šampūnu bagātīgi uzklājiet intensīvi mitrinošo masku un vienmērīgi sadaliet to no matu vidus līdz matu galiem. Izturēšanas laiks 5-10 min., pēc tam matus rūpīgi izskalojiet.