russitemail
lv | ru
Ienākt / Reģistrēties
Mans profils
Pirkumu grozs
0 0.00

Matu serums: kā tas darbojas un ko tas ietekmē?

Matu serums: kā tas darbojas un ko tas ietekmē?


Par veselīgiem un skaistiem matiem sapņo katrs no mums, taču neatbilstoša matu kopšana, krāsošana un ieveidošana ar karstajiem instrumentiem var tos bojāt un izraisīt matu galu šķelšanos.

Tiem, kas vēlas ikdienā ieveidot matus un eksperimentēt ar dažādiem matu krāsojumiem, sekojot līdz modes tendencēm, mēs iesakām pievērst uzmanību matu serumam.

Matu serums ir beidzamais solis matu kopšanas rituālā, kas, pateicoties tā daudzpusībai un efektivitātei, neapšaubāmi ir viens no svarīgākajiem matu kopšanas līdzekļiem, ja mērķis ir skaisti un kopti mati.

Kādu serumu izvēlēties?

 

Mūsu piedāvājumā ir nomierinoši serumi jutīgai galvas ādai, reģenerējoši serumi, kā arī dažādas matu eļļas un matu zīdi, kas ne tikai atjauno un mitrina, bet arī paspilgtina matu krāsu un sniedz matiem neticamu spīdumu. Izvēloties serumu, balstieties uz savu matu stāvokli un vajadzībām.

Ja ikdienā nevarat iztikt bez matu ieveidošanas, izvēlaties serumu, kas palīdzēs novērst matu bojājumus. Piemēram, LOMA Nourishing Oil Treatment barojoša matu eļļa ar termoaizsardzību - aizsargā matus no termiskas apstrādes līdz 230°, padara tos spīdīgus un stiprina matu saites, pateicoties sastāvā esošajam keratīnam.


Kā lietot matu serumu?

 

Serumi satur augstu barības vielu koncentrāciju, tāpēc tie jādozē uzmanīgi. Pretējā gadījumā pārlieku liels seruma daudzums padarīs matus smagnējus.
Mūsu TOP produkts ir BIOSILK Silk Therapy Original matu zīds, kas ir īpaši ērts lietošanā: to var iestrādāt matos uzreiz pēc mazgāšanas un turpmākajās dienās lietot uz sausiem matiem intensīvākai kopšanai.

Šis līdzeklis stiprina matu struktūru, lai novērstu ikdienas bojājumus no veidošanas rīkiem, uzlabo matu struktūru, piešķir spīdumu un rūpējas par to veselīgu izskatu, padarot matus mīkstus un viegli veidojamus, nenoslogojot matus un nepadarot tos taukainus.