russitemail
lv | ru
Ienākt / Reģistrēties
Mans profils
Pirkumu grozs
0 0.00

pH līmenis un tā nozīme matu un galvas ādas kopšanā

pH līmenis un tā nozīme matu un galvas ādas kopšanā.

Terminu “pH līmenis” ir dzirdējuši visi. Tomēr ne visi zina, kas tas ir un kāpēc ir svarīgi to izprast. Lai izvēlētos sev ideālo matu kopšanas produktu, jāizvēlas produkts, kam ir pareizs jeb atbilstošs pH līmenis, lai nodrošinātu pareizu kopšanu galvas ādai un matiem.

Kas ir pH līmenis?

pH līmenis nosaka to, kāds ir vielas skābuma līmenis skalā no 0-14, kur 0 ir visskābākais līmenis un 14 –  sārmainākais līmenis. Ideālais pH līmenis matu kopšanas produktos ir starp 4.5 pH un 5.5 pH.

 

Kāpēc ir svarīgs pareizs pH līmenis?

1. Veselīgs pH līmenis aizsargā jūsu matus un galvas ādu.

Mazgājot galvas ādu un matus ar viegli skābu šampūnu, tiek saglabāts ādas dabiskais aizsargslānis un nodrošināta aizsardzība pret atūdeņošanos un kairinātāju uzsūkšanos.

2. Palīdz uzturēt mitruma līmeni matu struktūrā.

Garu, krāšņu matu cirtu noslēpums ir mitrums. Kad matiem un galvas ādai sāk pietrūkt mitruma, tie kļūst vāji un var sākt lūzt. Lai novērstu šo problēmu, jālieto produktus ar līdzsvarotu pH līmeni, kas aizver matu kutikulas, saglabājot mitrumu matu struktūrā, padarot matus spēcīgākus un aizsargājot tos.

Kā parūpēties par matiem un galvas ādu?

Rūpējoties par matu veselību, ir svarīgi izvēlēties kvalitatīvus matu kopšanas produktus ne tikai ar pareizu pH līmeni, bet arī tādus, kuru sastāvā nav parabēnu un silikonu. Pirmajā mirklī mati pēc silikona līdzekļiem liekas spīdīgi un gludi, bet tas ir tikai virspusēji, jo mati tiek pārklāti ar mākslīgo silikonu un to folikulas tiek pilnībā noslēgtas, kā rezultātā tie aug vājāki un nespodri. Mēs piedāvājam lietot CHI Infra produktus, kuru sastāvā nav parabēnu un silikonu.

  • CHI Infra šampūns ir piemērots maigai un dziļai matu attīrīšanai un vienlaikus tas uzlabo galvas ādas un matu mitruma līdzsvaru.

  • CHI Infra Treatment kondicionieris sniedz matiem maksimālu aizsardzību pret apkārtējās vides kaitīgo ietekmi, neitralizējot un likvidējot jebkādas matos esošās ķīmiskās vielas, kā arī nodrošina ilglaicīgāku matu krāsas noturību.

  • CHI Silk Infusion zīda komplekss, kas bagātināts ar zīda molekulām, kviešu un sojas proteīniem, atjauno matu struktūru, padara matus neticami mīkstus, paklausīgus, spīdīgus un aizsargā tos termiskās veidošanas laikā.