russitemail
lv | ru
Ienākt / Reģistrēties
Mans profils
Pirkumu grozs
0 0.00

Uzacu korekcija: 2022 gada tendences

Uzacu korekcija: 2022. gada tendences

Kādu uzacu formu un krāsu izvēlēties, lai tās būtu aktuālas

Jau daudzus gadus skaistumkopšanas industrijā aktuālas ir kļuvušas tieši uzacis. Sievietes ir pārliecinājušās, ka pareizā uzacu forma, platums un krāsa var radikāli mainīt tēlu. Uzacu korekcija ir viena no populārākajām procedūrām skaistumkopšanas industrijā, līdzās tādām procedūrām kā manikīrs un pedikīrs. Dažas sievietes izvēlas izcelt savu uzacu dabisko skaistumu tikai ar vieglu fiksāciju un krāsu, citas ik mēnesi apmeklē meistaru un dodas uz uzacu korekciju un krāsošanu, bet citas dod priekšroku permanentajam grimam. Tiksim skaidrībā kādas uzacis ir 2022. gada tendencē.

Dabiskums un blīvums

Visvairāk paveicas tām, kurām ir biezas uzacis, jo tendence uz biezām uzacīm joprojām ir aktuāla. Modē ir dabiskums, tādēļ ja esat dabiska biezu uzacu īpašniece, nepieciešama tikai želeja, lai tās uzlabotu. Uzacu tonēšana šogad nav īpaši aktuāla. Tas, kas attiecas uz veidošanu, grima māksliniece iesaka ķemmēt uzacis ar želeju, tādējādi radot vēl lielāku apjomu.

Mitrās uzacis

Šogad modē ir ne tikai mitru matu un ādas efekts, bet arī mitru uzacu efekts. Glancēts efekts tēlam piešķir svaigumu un dzīvīgumu. Vēlamo efektu var panākt, izmantojot bezkrāsainu želeju uzacu fiksēšanai.

Balinātas uzacis

Balināto uzacu tendence jau vairākas sezonas liek par sevi manīt lielo zīmolu modes skatēs. Šis paņēmiens ļoti patīk grima māksliniekiem, jo tas ļauj modeles seju pārvērst tīrā audeklā. Parastā dzīvē ne katra sieviete var izlemt šādi mainīt uzacis, tomēr ja vēlaties modernu eksperimentu, šī ir lieliska iespēja. Grims “bez uzacīm” ir 2022. gada hīts.

Neskaidras līnijas un tetovējumi

Uzacis, kas uzzīmētas caur trafaretu aiziet otrajā plānā. Modē ir dabiskums, uzacu formai jābūt pēc iespējas dabīgākai, neliela nolaidība šeit ir pat pieļaujama. Atbildīgi pieejiet pie sava uzacu meistara izvēles, ja dodaties uz uzacu korekciju, neļaujiet trafarēt jūsu uzacis. To pašu var teikt par permanento uzacu grimu, arī šī tehnika ir aizgājusi ēnā.

Maigs tonējums

Saskaņā ar noteikumiem uzacis var būt par 1-2 toņiem tumšākas vai gaišākas par matiem. Iepriekšējos gados nereti arēja pamanīt šī noteikuma neievērošanu, kad blondīnes “nēsāja” kontrastējošas uzacis. Šogad grima mākslinieki iesaka mainīt pieeju, nav nepieciešams aptumšot uzacis. Gluži pretēji, gaišmatainām sievietēm ieteicams izvēlēties salīdzinoši gaišas ēnas, lai ne tikai ietonētu uzacis, bet arī piešķirtu tām glītāku un koptāku izskatu.

Uzacis “Scouse”

Tās sauc arī par puiciskām uzacīm, tās ir dabiskas formas, platas, biezas, pat nevīžīgas uzacis. Dabiski biezu uzacu īpašniecēm būs vieglāk panākt “Scouse” efektu, pietiek izlaist dažas korekcijas un ļaut uzacīm izaugt vēlamajam biezumam. Ja tas nav iespējams, tad palīgā nāks skaistumkopšanas produkti un grima mākslinieku padomi. Vienkārši nepārcentieties. Atcerieties, ka 2022. gada galvenā uzacu korekcijas tendence ir dabiskums.