russitemail
lv | ru
Ienākt / Reģistrēties
Mans profils
Pirkumu grozs
0 0.00

Grūtniecība un matu krāsošana. Vai ir droši krāsot matus gaidot mazuli?                     

                                               

Mēs sakām – JĀ, matu krāsošanai grūtniecības laikā!

Salīdzinoši nesen atbilde uz šādu jautājumu būtu – nē, jo zinātniskie pētījumi ir pierādījuši, ka ķīmiskais krāsu sastāvs kaitē mazulim, iekļūstot topošās māmiņas organismā caur ādu, un amonjaka radītie tvaiki ir kaitīgi ne tika grūtniecēm, bet arī frizieriem un sievietēm, kuras nav gaidībās.

Taču Farouk Systems pirmie pasaulē izstrādāja revolucionāro CHI Ionic Color matu krāsas formulu bez amonjaka un bez parabēniem (PPD), kas ir droša matu krāsošanā arī grūtniecības un zīdīšanas laikā, rada drošāku darba atmosfēru frizieriem un klientiem, kā arī nenodara kaitējumu apkārtējai videi.

Farouk Systems uzņēmuma galvenās prioritātes vienmēr ir bijušas un ir:

  • apkārtējā vide;

  • izglītība;

  • ētika;

  • amerikāņu revolucionārās tehnoloģijas.

CHI Ionic Color matu krāsai nav ķīmiskās smakas, tā ir ilgnoturīga un sniedz matiem maksimālu aizsardzību un saudzēšanu krāsošanas laikā. Šo krāsu sastāvā ir dabiskais zīds, kas nodrošina lielisku kondicionēšanu, mitrināšanu, nepārspējamu spīdumu un aizsargā matus krāsošanas laikā.

Krāsošanas rezultātā mati ir vienmērigi nokrāsoti, neticami spīdīgi un vēl veselīgāki kā pirms krāsošanas!

Kā tas strādā?


Lai saprastu, kāpēc CHI krāsas vienmēr sniedz lielisku rezultātu, nepieciešams saprast krāsošanas procesa būtību.

CHI Ionic Color satur tādu sastāvdaļu kombināciju, kas atbalsta krāsvielu starpproduktu un sārmaino aģentu. CHI krāsas sastāv no 3 daļām:

  • krāsas pamata (Silk Creme Base);

  • sārma aģenta (Monoetanolamīns – MEA);

  • krāsu molekulas (CHI Ionic Dyes krāsvielas – oksidējošas, starpproduktu krāsvielas).

Kad visi trīs matu krāsas komponenti tiek sajaukti ar ūdeņraža peroksīdu/H2O2 (CHI Color Generator), tiek radīta labvēlīga vide krāsošanas procesam. Krāsa atbrīvojas ķīmiskas reakcijas rezultātā matu šķiedras iekšpusē.

CHI 44 ir revolucionārs mūsdienu amerikāņu tehnoloģijas sasniegums. Tā ir 44 neorganisko sastāvdaļu kombinācija (piemēram, keramika, vizla u.c.). Kad keramikas sastāvdaļas aktivizējas ķermeņa siltuma un ūdeņraža peroksīda iedarbības rezultātā, tās kļūst par tālo infrasarkano staru spektra frekvences avotu. Tālo infrasarkano staru viļņi nodrošina labāku krāsas iekļūšanu matu apvalkā (korteksā) bez agresīvas iedarbības uz kutikulas slāni. Jo dziļāka krāsas iespiešanās, jo ilgāka krāsas noturība!

Krāsām CHI Ionic Color ir mitrinošs pamats Silk Creme base, kam piemīt pašregulācijas spēja, tas blīvāk nostiprinās uz porainajām matu daļām, nodrošinot optimālu kondicionēšanu un matu apjoma palielināšanu. Matu krāsošanas laikā krāsa iekļūst katrā matu šķipsnā, nodrošinot krāsas nostiprināšanos mata apvalkā un “ieslēdzot” krāsu matu iekšpusē.

CHI Ionic Color krāsas nesatur amonjaku. Farouk Systems speciālisti aizvietoja nedrošo amonjaku ar mazāk agresīvu, bet tomēr efektīvāku sārmainu vielu – monoetanolamīnu (MEA). Visa krāsošanas procesa laikā MEA atļauj uzturēt pastāvīgu pH līmeni, tādējādi CHI Ionic Color līdzekļi pieder pie tā saucamās neagresīvo matu krāsu kategorijas.

Kad ūdeņraža peroksīds izdala skābekli, tas pārvēršas par ūdeni, bet CHI Ionic Color kļūst par krāsu-kondicionieri. CHI Ionic Color līdzekļu noturēšanas laiks matos neietekmē krāsas izmaiņas, līmeni vai toni.

Parastajās krāsās, kas satur amonjaku, nav iespējams nodrošināt pastāvīgu pH līmeni nekontrolējamo gāžu, ko rada amonjaks un peroksīds, iedarbības dēļ. Tāpēc ilgāk noturot matos krāsu, tā kļūst tumšāka.