russitemail
lv | ru
Ienākt / Reģistrēties
Mans profils
Pirkumu grozs
0 0.00

Stilīgākās frizūras: tendences 2022. gadā

Stilīgākās frizūras: tendences 2022. gadā

Visas sievietes ir skaistas savā veidā un katras individualitāti var uzsvērt ar jaunu un modernu matu griezumu. Ja dvēsele prasa pārmaiņas tad var un vajag mainīties. Šogad izvēlieties retro stilu vai drosmīgu rokzvaigznes izskatu.

Aktuāli īsi sieviešu mati griezumi.

Bobs – visas šī matu griezuma variācijas ir aktuālas. Saplēstu šķipsnu griezums vai kārtīgs griezums. Bobs var būt klasisks vai asimetrisks ar regulāru griezumu vai asiem galiem. Šis tēls var tikt papildināts ar nevērīgu matu šķipsnu vai parastu slīpumu.

Laumiņa – cirtas un laumiņas šodien ir modernākā kombinācija, ja esi viļņainu matu īpašniece, tev ir divtik paveicies! Ja jums ir taisni mati, tam nav nozīmes – situāciju izglābs apjomīgas un teksturētas cirtas. Aktuāi ir visa veida laumiņas griezumi (ar un bez slīpuma, īss un iegarens laumiņas griezums).

Militārais – izvēlieties īsu matu griezumu “ezītis”. Šo moderno un neparasto frizūru var uzsvērt ar spilgtu krāsu.

Kare – matu griezums ir ideāli piemērots taisniem matiem, šīs frizūras spilgtākais punkts būs neass griezums neatkarīgi no tā garuma. Tas ir piemērots arī viļņainiem un cirtainiem matiem.

Asimetrisks matu griezums – tagad ir aktuāli noskūti deniņi vai veidoti raksti, pasvītrot savu izvēli ar spilgtām matu krāsām vai dažādiem aksesuāriem.

Androgīns matu griezums – šim griezumam ir raksturīgs minimāls matu garums, taču tas nenozīmē, ka tas padarīs jūsu izskatu mazāk sievišķīgu, pareiza matu veidošana var radīt vēlamu maigu tēlu. Šis matu griezums ir lieliski piemērots ar smalkiem sejas vaibstiem un glītām ausīm (iezteikti vaigi vai augsti vaigu kauli).


Aktuāli sieviešu matu griezumi vidēja garuma matiem

Garais bobs – nekārtīgs stils vai glīti ieveidoti mati, lai ko arī izvēlētos, abos gadījumos tas izskatīsies aktuāli. Visi šīs frizūras veidi ir aktuāli (klasisks, garš, graduēts, slāņains, asimetrisks bobs).

Pagarināts kare – šis matu griezums ir tāds pats kā parastais matu griezums, tikai garums sasniedz plecus vai ir nedaudz zemāk. Šīs firzūras priekšrocība ir tā, ka tas izskatās stilīgi, bet ne bezgaumīgi, vienlaikus uzsver sievišķību.

Pinkainais matu griezums – šī matu griezuma noslēpums ir teksturētas cirtas un ikdienišķs veidojums.

Kaskāde – izvairieties no gludām līnijām, vajadzīga neordināra kaskāde ar slāņiem un asām pārejām.

Taisns griezums – banāls, bet universāls variants, neatkarīgi no vecuma un matu tipa, izskatīsies sakopts un stilīgs.

Slāņains matu griezums – slāņošana ir šīs sezonas moto, jo vairāk, jo labāk. Pateicoties šim matu griezumam mati izskatās apjomīgāki un gaisīgāki.

Aktuālie sieviešu matu griezumi gariem matiem

Kaskāde – šis matu griezums ļauj saglabāt maksimālo matu garumu un rada blīvu, biezu un apjomīgu matu izskatu, tas ir piemērots jebkurai sejas formai.

Šī frizūra padara sejas vaibstus elegantākus un vizuāli pagarina kaklu.

Taisns griezums – klasisks sieviešu matu griezums, der pilnīgi visiem un ir viegli uzturams.

Lapsas aste” gariem matiem – matu griešana asā leņķī un frēzētiem galiem, šis matu griezums visveiksmīgāk izskatās uz taisniem matiem, zirgastē salikti mati izskatās orģināli un rotaļīgi.

V” formas matu griezums – orģināls griezums, frizūrai ir grafiska forma, matu garums saglabājas un mati izskatās kopti.

Atbilstošs matu griezums ir moderna izskata un laba garastāvokļa atslēga, vienmēr esi atšķirīgs, bet vienmēr esi tu pats.